Kosten

De kosten van geluidarme wegdekken leiden nog tot (te) veel discussies. Belangrijk bij het implementeren van actieplannen is een gedegen kostenanalyse. En dat gaat veel verder dan: "hoeveel stil asfalt kan ik voor mijn budget krijgen?". De meeste analyses die worden aangeboden op dit gebied zijn onvolledig, onpraktisch en daarmee onbruikbaar.

VANKEULEN advies heeft de meeste praktische kennis en ervaring in huis over de toepassing van geluidreducerende wegdekken en kan daarom een betrouwbare kostenanalyse maken. Hierin worden verschillende aspecten als levenduur en onderhoud meegenomen. Voor verschillende gemeenten en provincies hebben we een dergelijke analyse uitgevoerd.

Dus geen minimaal aantal dB's per Euro, maar een gedegen analyse waarin duurzaamheid voorop staat.

Het doel

Het doel van een juiste kostenanalyse is de duurzaamheid te bevorderen. Dit past in het concept "Rationeel omgaan met stille wegdekken" dat wij ontwikkeld hebben op basis van jarenlange ervaring.

Daarom biedt VANKEULEN advies in samenwerking met een kostenexpert op het gebied van infrastuctuur een betrouwbare kostenanalyse aan. Hiertoe is een aantal op Excel gebaseerde ramingsmodellen (Quick Raming) ontwikkeld waarmee u snel en betrouwbaar kosten voor infrastructuur projecten kunt bepalen.

Meer weten over de kosten?

Neem dan snel contact met ons op!